Hvad betyder PS, GF eller TOC for brugte vinyler?

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

Hvis du har startet din samling, eller du allerede er ved at opbygge en, du må have været at handle online på Discogs eller andre butikker med brugte vinyler. En af ​​de første ting, du kommer på tværs af, er de underlige symboler eller mystiske forkortelser ved siden af ​​LP-navnene: PS, OGV, NCR, TOC… hvad betyder alt dette?

Når du først er begyndt at komme lidt mere ind i det vinylgravende kaninhul, skal du helt sikkert kende de fleste af disse termer, da disse koder er, hvordan vinylsamlere klassificerer tilstanden af ​​vinyler – så du som køber kan vide, hvad du køber og i hvilken kvalitet.

Når du begynder at opbygge din samling, uanset om du begynder at sælge eller købe brugte vinyler, bliver disse vilkår standard. Derfor er denne guide med 50 tekniske termer på dansk, lavet af Plade Messer, praktisk, da den simpelthen forklarer, hvad en flok af disse akronymer betyder og du kan bruge den som en reference, næste gang du graver på Discogs.

Et par af de mest almindelige udtryk fra guiden, som vi har fremhævet:

Læs den hele Guide til 50 vinyl fagudtryk på dansk på Plade Messer.

Velkommen i klubben!

Bliv medlem, og få 2 nye vinyler hver måned, 1 klassiker og 1 dansk talent.
0
    0
    Din kurv
    Dit kurv er tømtTilbage til shoppen